Anti-allergisch beddengoed verlost u van hinderlijke klachten en verlicht of voorkomt zelfs ernstige aandoeningen als COPD of huidproblemen.

Sleep Clean biedt een aantal producten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bescherming bieden bij allergieën.

Sleep Clean Pro Slaaplijn

U kunt de matrasreiniging ondersteunen door de slaapkamer in te richten met anti-allergisch beddengoed. Het Sleep Clean Pro hoofdkussen en de 4-seizoenen Sleep Clean Pro dekbedden beschermen u optimaal tegen allergieën. Het resultaat? U geniet van een veel betere nachtrust. Daar plukt u ook overdag de vruchten van.

3D-Isocraft met TripleQuard-bescherming

Dekbed en kussen hebben een comfortabele en veerkrachtige 3D-Isocraft vulling. Dat ligt nog eens behaaglijk! Zeker als u weet dat de vulling is voorbehandeld  met TripleQuard.

Daardoor is onze Sleep Clean Pro Slaaplijn:

  • Anti-huisstofmijt
  • Anti-bacterieel
  • Anti-microbieel

Schoon en fris

De dekbedden en kussens in het assortiment van Sleep Clean zijn niet alleen extra hygiënisch, maar ze blijven ook fris ruiken. Daarbij zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Zowel dekbed als kussen kunt u gewoon wassen in de wasmachine op 40 graden, en koud drogen in de droogtrommel. De tijk is van 100% satijnkatoen. Een fraaie jacquard-streep zorgt voor een luxe uitstraling.

Meer weten over reiniging?

Interesse in het anti-allergische beddengoed van Sleep Clean? Kijk hier voor onze prijzen, of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06 – 19 63 55 04 of ga naar contact.

Vlekverwijdering in uw matras