Gezond slapen na een matrasreiniging? Eerst zien, dan geloven? Dat kan. Na een korte testreiniging ziet u met eigen ogen in welke mate uw matras is vervuild. Pas dan starten we desgewenst met de reiniging en nabehandeling.

Behandeling ter plekke

Sleep Clean komt voor een matrasreiniging bij u thuis. Of bijvoorbeeld op de camping, in de jachthaven, in uw vakantiehuis.

Want denkt u ook eens aan de matrassen in uw caravan of boot na een lange winter in de stalling. Of misschien heeft u een hotel of een bed and breakfast. Ook uw gasten willen immers graag in een echt schoon bed slapen.

Gratis testreiniging (2 minuten)

Sleep Clean kan de vervuiling voor u zichtbaar én aantoonbaar maken, met een matrashygiëne testreiniging. Na afloop vormt zich vrijwel altijd een wit bergje fijn stof, grotendeels bestaande uit de allergeen-houdende uitwerpselen van de huisstofmijt. Voor de ACAREX allergenentest vermengen we wat van dat stof met testvloeistof. Een teststrookje toont de mate van vervuiling aan. Hoe donkerder, des te sterker de vervuiling en hoe hoger de gezondheidsrisico’s. Maar u bepaalt of we gaan reinigen.

Hoofdreiniging (18 minuten)

Het zuigvacuümsysteem zorgt er eerst voor dat met name de uitwerpselen van de huismijt los trillen en worden verpulverd. De ingebouwde krachtige stofzuiger zuigt alle deeltjes in een stofzak met HEPA-filter, die speciaal is ontworpen om 99,97% van alles vanaf 0,3 micron vast te houden. Geconcentreerde UVC-straling doodt tenslotte vrijwel alle huismijt, virussen, schimmels en eencellige bacteriën. Eventueel herhalen we de behandeling op de andere zijde van de matras.

Nabehandeling

De Sleep Clean MC-spray maakt de behandeling af. Deze unieke spray neutraliseert de bacteriën en allergeenhoudende huisstofmijt uitwerpselen, en gaat vieze geurtjes tegen. Tip: gebruik de spray regelmatig. Bijvoorbeeld bij het verschonen van het beddengoed. Voor een echt schoon en fris bed volstaat het dan als u eens tot tweemaal per jaar het matras laat reinigen.

Meer weten over gezond slapen?

Wilt u ook graag goed en gezond slapen? Maak een afspraak voor een professionele matrasreiniging door Sleep Clean. U kunt ons bereiken op 06 – 19 63 55 04 of ga naar contact.

Werkwijze matrasreiniging