De Personal
Facial Mister
Probinano
Bestel nu

De Personal Facial Mister Probinano is voorzien van een revolutionaire Nano vernevelaar

De op Nano Technologie ontwikkelde vernevelaar produceert een fijne en droge nevel van probiotische vloeistof. De fijne nevel van probiotica wordt gelijkmatige en tot diep in de poriën verspreid. De probiotica is dermatologische getest, 100% veilig en geschikt voor ieder huidtype. Het dagelijks gebruik van de Personal Facial Mister leidt tot een gezonde huidflora en zorgt voor een goede vochtbalans.

De dermatologische tests hebben aangetoond dat bij het inademen van de probiotische nevel/mist het risico op infecties in de neusholte, sinussen en ademhalingswegen aanzienlijk vermindert. Ideaal dus voor mensen die veel reizen per vliegtuig, trein, bus of auto.

Probinano de gezonde huidflora

De huid en dan voornamelijk het gelaat wordt in ons dagelijkse Hollandse klimaat blootgesteld aan zonlicht(UV), droogte, wind, kou, stof, micro organisme en chemicaliën. Deze wisselvallige milieu omstandigheden zorgen voor een sterke afname van de natuurlijke weerstand van de huid. De optimale bescherming van de huid neemt af, waardoor huidinfecties als Propionibacterium acnes (acne) ontstaan.

Een ongezonde huidflora of slecht vochtbalans kan onder andere leiden tot de volgende problemen:

  • Zweetgeur door een verhoogde aanwezigheid ven bacteriën die zweetgeur produceren.
  • Acne door een verhoogde aanwezigheid van de bacterie Propionibacterium acnes die irriterende stoffen produceert in de huidporiën wat puistjes veroorzaakt.
  • Bacteriële infecties van gezonde en beschadigde huid (wondjes) door verhoogde aanwezigheid van bacteriën zoals Staphylococcus en Steptococcus.
  • Schimmelinfecties (voeten) door te hoge vochtigheid waardoor schimmels beter groeien.
  • Versterkte symptomen van ziektes zoals huiduitslag, jeuk en wondinfecties ten gevolgen van psoriasis, allergieën en eczeem…

Zwangere vrouwen en pubers hebben extra veel baat bij het dagelijkse gebruik van Personal Facial Mister. Over het algemeen heeft deze doelgroep een sterk wisselende hormonenbalans waardoor huidproblemen (acnes) veel vaker voorkomen.

Iedere bevolkingsgroep heeft een eigen huidtype. Dit kan variëren van een droge tot vette huid afhankelijk van de pH-waarde. De vernevelvloeistof die uit 100% natuurlijke probiotica bestaat heeft de unieke eigenschap dat het zich aanpast aan de sterk wisselende omstandigheden van de huid.

Welk huidtype u ook heeft met Probinano kunt u genieten van een gezonde huidflora.

Bestel nu