Tapijtreiniging zorgt voor een hygiënisch schone en gezonde leef en/of werkomgeving. Door het intensieve dagelijkse gebruik van tapijt ontstaan er vlekken en hoopt vuil zich op in de kern van de vezel. De aanwezigen bacteriën in het tapijt laten naar verloop van tijd nare dominante geuren achter en de toename van allergenen zorgt voor een ongezonde leef- of werkomgeving. Door te leven of te werken in een vervuilde omgeving kunnen klachten als; verstopte neus, tranende ogen, niesbuien, hoofdpijn, jeuk, benauwdheidsklachten, lusteloosheid en een verhoogt ziekteverzuim ontstaan.

Werkwijze

Sproei-extractie systeem.
Bij dit systeem van tapijtreinigen wordt eerst het tapijt ingesproeid met een reinigingsvloeistof. Daarna wordt er water in het tapijt geïnjecteerd onder regelbare druk en wordt dit direct weer krachtig afgezogen. Zowel kleine als grotere vuildeeltjes en aanwezige allergenen spoelen we hierbij uit het tapijt. Het is dan ook de methode van tapijtreinigen met het grootste transport van vuil. Deze methode van dieptereiniging is zeer geschikt om het tapijt weer op een nul beurt te zetten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het reinigen van uw tapijt, bel even 06-1963 55 04 of stuur een bericht via het contactformulier. Voor de Regio Haarlem – Haarlemmermeer  zijn wij uw partner voor het reinigen van tapijten en gestoffeerde meubelen.

tapijtreiniging, Professionele tapijtreiniging