Onze service draagt bij aan de klanttevredenheid over Sleep Clean*. Wij maken het u graag gemakkelijk, op alle mogelijke manieren. Ons aanbod:

  • Service op locatie (zonder voorrijkosten)
  • Gratis matrashygiëne testreiniging (zie onze werkwijze)
  • Sleep Clean Weekend Service (zonder meerprijs)
  • Certificering en waarborgzegel hospitality accommodaties (onderscheidend).

* Sleep Clean is een onderdeel van MatrasCleaner Groep Benelux, met meer dan 60 vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor van POTEMA worldwide, marktleider op het gebied van matrashygiëne, met vestigingen over de gehele wereld

Service op locatie

We behandelen uw matras(sen) ter plekke. Of dat nu bij u thuis is, in uw vakantiewoning, op de camping, in de winterstalling of bijvoorbeeld in de jachthaven. Want mogelijk denkt u er niet altijd aan, maar het matras in uw vakantieverblijf is vaak ook een bron van gezondheidsklachten. Het wordt een groot deel van het jaar immers niet gebruikt en gelucht.

Tip
Voor een onbezorgde vakantie is een schoon, gezond bed wel zo prettig. Zeker als u thuis gewend bent geraakt aan de gezondheidsvoordelen van een hygiënische slaapomgeving. En gaat u eens naar een hotel, een bed&breakfast of vakantiepark? Neem dan gewoon onze Sleep Clean MC Spray mee. Werkt direct tegen nare geurtjes en allergene huisstofmijtuitwerpselen.

Sleep Clean Weekend Service

Schikt het u niet om uw matras(sen) op een werkdag te laten reinigen? Geen probleem. In dat geval kunt u uw matras in het weekend laten reinigen door Sleep Clean. Ook op zaterdag maken wij graag tijd voor u.

Hospitality accommodaties

Kenmerkend voor mensen werkzaam in de hospitality-branche, is hun zorg om het welzijn van de gasten. Dat strekt zich ook uit tot het comfort en de hygiëne van de bedden. Zeker nu een toenemend aantal mensen in westerse landen lijdt aan huisstofmijtallergie, kunt u met uw accommodatie hierin onderscheidend zijn.

U wilt uw gasten niet alleen een fris, anti-allergeen bed bieden, maar u wilt hen dat ook laten weten. Sleep Clean draagt zorg voor een professionele matrasreiniging en een waarborgzegel. Ook plaatsen wij een tentkaartje op elke kamer met behandelde matrassen. Wij kunnen u voorzien van een aantal middelen ter promotie, bijvoorbeeld voor uw website.

Wilt u gebruik maken van onze service?

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? U zegt het maar. We horen het graag. U kunt ons bereiken op 06 – 19 63 55 04 of ga naar contact.

matrasreiniging-webshop-machine foto