Revolutionaire vlekverwijderingsmethode!

Door het dagelijks en intensieve gebruik ontstaan kringen en vlekken op het matras, veelal veroorzaakt door; overmatig transpireren, urine of bloedverlies. Het slapen op een vuil matras is niet hygiënisch en zeer ongezond. Bovendien kan een vuil matras ziektes overdragen. Sleep Clean bezorgt u een schoon bed, voor een gezonde slaap. Met een revolutionaire reinigingsmethode zonder het gebruik van chemicaliën is uw matras weer als nieuw.

Werkwijze

Na de inwendige matrasreiniging is het mogelijk om vlekken uit matras(sen) te verwijderen. Tijdens de inwendige reiniging worden stof, huidschilvers, huisstofmijt, schimmels en bacteriën uit de kern van het matras verwijderd.

Organische vlekken worden verwijderd met een 100% biologisch afbreekbare vloeistof. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich mengen, hierdoor kunnen nieuwe vlekken ontstaan. Nadat de kern en het oppervlak grondig schoon en stofvrij is gemaakt kan de vlekverwijderingsmethode worden toegepast.

De vloeistof wordt dun op het matras verneveld. Daarna wordt een telescopisch LED paneel geplaatst, het paneel bevat 420 LED lampen van verschillende licht frequenties. Zodra het paneel wordt aangezet activeren de LED lampen de vlekverwijderingsvloeistof. Na ongeveer 35 minuten wordt het paneel uitgezet en het matras omgedraaid om ook de onderzijde vlekvrij te maken.

Nadat de reiniging is voltooid werkt de vlekverwijderingsvloeistof nog 12 uur door, in dit tijdsframe worden de nog zichtbare organische vlekken verwijderd. Na 24 uur is het matras weer bruikbaar.

Voordelen

Een reinigingsmethode waarbij het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezel van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De vloeistof is biologisch afbreekbaar. Milieu vriendelijk en niet schadelijk voor mens en dieren.

Led opstelling revolutionaire vlekverwijderingsmethode