Vlekken uit uw matras kan dat? Gebruiksvoorwerpen zoals matrassen raken naar verloop van tijd bevuild. Door het verlies van transpiratie, urine en/of bloed ontstaan er vlekken op de matrassen. Hierdoor kunnen de matrassen naarmate deze ouder worden een nare en dominante geur afgeven. Een vervuild matras beïnvloed de nachtrust en slaapbeleving en kan in sommige gevallen ziektes overdragen.

Inwendige matrasreiniging

Na de inwendige matrasreiniging is het mogelijk om vlekken te verwijderen. Tijdens deze reiniging worden stof, huisstofmijt, schimmels en bacteriën uit de kern en het oppervlak verwijderd.

Bij het verwijderen van organische vlekken moet vloeistof gebruikt worden. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich mengen met het  vuil in de matrastijk.

Werkwijze

De vloeistof wordt dun op het matras verneveld. Daarna wordt een telescopisch LED paneel geplaatst, het paneel bevat 420 LED lampen van verschillende licht frequenties. Zodra het paneel wordt aangezet activeren de LED lampen de vlekverwijderingsvloeistof. Na ongeveer 35 minuten wordt het paneel uitgezet en het matras omgedraaid om ook de onderzijde vlekvrij te maken.

Na 1 uur en 30 minuten is de reiniging voltooit maar werkt de vlekverwijderingsvloeistof nog 12 uur door, in dit tijdsframe worden de nog zichtbare organische vlekken verwijderd. Na 24 uur is het matras weer bruikbaar.

Voordelen

Bij onze unieke en revolutionaire vlekverwijderingsmethode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezel van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De vloeistof is 100% biologisch afbreekbaar.

Led opstelling revolutionaire vlekverwijderingsmethode